Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 10. 2013. 15:53   >>  15:53

HUSOVIĆ NA ŽABLJAKU

Prioritet rekonstrukcija skijališta

Podpredsjednik Vlade Crne Gore za regionalni razvoj Rafet Husović i direktor Direkcije za Javne radove Žarko Živković boravili su danas u radnoj posjeti Žabljaku.

 

U saopštenju je navedeno da je tema današnjih razgovora sa predsjednikom Opštine bila stanje u Opštini Žabljak, projekti koji su realizovani ili čija je realizacija u toku kao i budući planovi razvoja.

Sa četiri miliona eura koji će do kraja godine biti uloženi u prečistač otpadnih voda i sportsku dvoranu, podpredsjednik Vlade Husović i predsjednik Žabljaka Isailo Šljivančanin su se složili da je u ovoj godini u Žabljaku urađeno dosta.

Sastanak je bio posvećen i budućim projektima koji su neophodni Žabljaku i mogućoj podršci Vlade Crne Gore u njihovoj realizaciji u 2014. godini.

Predsjednik Žabljaka je kao prioritetne projekte istakao rekonstrukciju skijališta Savin kuk, rekonstrukciju hotela Jezera i Planinka, izgradnju restorana na Crnom jezeru, izgradnju fudbalskog stadiona i nastavak istraživačkih radova na pronalaženju novih količina vode u reonu Bosače.

Senka Zarubica, Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније