Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: M.M. ]

11. 02. 2020. 17:09 >> 07:05

IJZ

Izolovani pacijent u KCCG nema koronavirus

Pacijent koji je proteklih dana bio izolovan na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) nema koronavirus, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).

"Rezultati laboratorijskih mikrobioloških ispitivanja, sprovedenih u IJZ, kao i u referentnoj laboratoriji za koronaviruse Instituta za mikrobiologiju i imunologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Ljubljani, nijesu dokazali prisustvo novog koronavirusa kod pacijenta“, saopšteno je iz Instituta.

Epidemiološko istraživanje slučaja sumnje na infekciju koronavirusom počelo je u petak, a pacijent je crnogorski državljanin koji je doputovao iz Kine dan ranije i koji je prijavio simptome respiratorne infekcije donjih respiratornih puteva.

On je, zbog tih tegoba, smješten i izolovan na Klinici za infektivne bolesti KCCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније