Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

11. 02. 2020. 23:16 >> 23:15

PRODUŽENI BORAVAK U OŠ "OKTOIH"

Kvalitetno provedeno vrijeme prije i poslije nastave

Osnovna škola "Oktoih" za učenike prvog i drugog razreda od prošle godine obezbijedila je prostor za produženi boravak, uz pomoć Glavnog grada, a kako su istakli u školi, djeca u produženom boravku kvalitetno provode vrijeme prije i poslije nastave.

OŠ "Oktoih" za potrebe produženog boravka od ove školske godine koristi prostorije u neposrednoj blizini škole, koje im je na besplatno korišćenje ustupio Glavni grad. Prostor je adaptiran za bezbjedan i ugodan boravak djece.

Vaspitačica u produženom boravku Dijana Minić kazala je da u produženom boravku, u različitim smjenama, svakodnevno boravi oko 140 djece, koja imaju neophodnu podršku od vaspitača, psihologa i padagoga.

"U ovom prostoru ne manjka radosti i igre. Djeca prije i poslije nastave vrijeme provode na kvalitetan način, usvajajući nova znanja, družeći se sa vršnjacima ili zabavljajući se uz razne edukativne društvene igre", ističe Minić.

U saradnji sa JPU "Đina Vrbica" za djecu koja borave u produženom boravku, obezbijeđeni su i zdravi obroci.

Marijana Bukilić, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније