Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 02. 2020. 12:50 >> 12:53
1

NAKON POŽARA

Smještaj i hrana za četiri porodice

Opština Berane je obezbijedila privremeni smještaj i hranu za četiri od šest porodica čiji su stanovi izgorjeli juče u tom gradu.

Petnaest ljudi iz šest porodica ostalo je bez krova nad glavom u požaru koji je sinoć zadesio naselje Rudeš u Beranama, saopšteno je iz Opštine Berane.

Tri porodice su kao pomoć dobile frižider, šporet na drva i krevet za svakog člana domaćinstva. Jedna porodica, sama je našla smještaj, dok je porodica kojoj je požar uništio samo dio krovne konstrukcije ostala u svom domu, a Opština će im, kako poručuju. u najkraćem roku sanirati štetu.

Odlukom predsjednika opštine Berane Dragoslava Šćekića obezbijediće se, pored smještaja i ishrane, narednih dana i drugi vidovi pomoći.

Šćekić je na hitnom sastanku, sazvanom zbog novonastale situacije na Rudešu, još jednom potvrdio da podrška lokalne uprave ni sada neće izostati.

„Lokalna uprava će i u narednom periodu nastojati da pomogne ugroženom stanovništvu kako bi svi imali kvalitetne uslove za život“, kazao je prvi čovjek naše opštine.

U akciju pomoći ugroženim sugrađanima i sugrađankama uključio se i beranski Crveni krst.

"Ukupna procijenjena šteta za stambene barake uništene u požaru nije poznata u ovom trenutku", navodi se saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније