Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 02. 2020. 09:03 >> 09:07
74

JANOVIĆ ODGOVORIO

"Gojković da se drži blagoslova države"

Ministar sporta Nikola Janović poručio je selektoru vaterpolo tima Vladimiru Gojkoviću da ne razumije kontekst crkvenih odlikovanja, posebno ne u kolektivnim sportovima.

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković posjetio je juče Cetinjski manastir, gdje je služena Sveta arhijerejska liturgija.

Nakon liturgije, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije čestitao je Gojkoviću i vaterpolo reprezentaciji bronzanu medalju osvojenu na prvenstvu Evrope. Gojković se u ime reprezentacije zahvalio na časti i ukazanoj pažnji.

"Držite se blagoslova i podrške države, jer jedino ona pripada svima u reprezentaciji, kao što reprezentacija pripada njoj", naveo je Janović na svom Twiter nalogu.

 

Пратите нас на

Коментари74

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније