Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

31. 01. 2020. 07:31 >> 07:37
1

24. ROĐENDAN

"U Jutarnjem programu kao u rudniku"

U Jutarnjem programu je kao u rudniku, kazala je urednica Milica Babić.

Ona je istakla da je ponosna što je na čelu redakcije Jutarnjeg programa Televizije Crne Gore, koja slavi 24. rođendan.

"Jutarnji program je rudnik, mora puno da se radi, da se ustaje rano, da se bude aktuelan. To su ljudi koji vam donose prve informacije", rekla je urednica Milica Babić.

Ona je kazala da je porasla gledanost Jutarnjeg programa, što je pratio i tehničko-tehnološki napredak i iskorak prelaskom na HD signal.

Realizator Mladen Jovanović, koji je dio Jutarnjeg programa od samog početka emitovanja 1996. godine, kaže da se mora raditi 24 sata.

"Jutarnji radi 24 sata, mi nijesmo emisija, mi smo program. Tehnika je tada drugačija bila, nosili smo po nekih 20 kaseta, sad je sve na jednoj memoriji", kazao je Mladen.

A kako je izgledao početak Jutarnjeg programa, podsjećamo vas snimkom iz naše arhive.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније