Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

28. 01. 2020. 07:27 >> 07:26

ZAVRŠENI RADOVI NA KRUŽNOM

Bezbjednija veza Spuža sa gradom

Završeni su radovi na izgradnji kružnog toka u Spužu.

Taj značajni infrastrukturni projekat je donacija GP "Gradnja promet", vlasnika Radomira Kalezića, vrijedna 350.000 eura.

U opštinskom Sekretarijatu za saobraćaj kažu da će kružni tok biti glavna saobraćajna veza za to područje, s obzirom na to da je u toku i rekonstrukcija "starog puta" od Vranjskih njiva do KPD-oma, te da je raspisan tender za sanaciju martinićkog puta u iznosu od 4,5 miliona eura.

Za predsjednika MZ Spuž Darija Đuričkovića, bezbjednost učesnika u saobraćaju je u ovom mjestu podignuta na mnogo viši nivo, jer se radi o veoma frekventnoj dionici u neposrednoj blizini osnovne škole i velikog broja privrednih subjekata.

"U saradnji sa lokalnom upravom iz godine u godinu ulažu se značajna materijalna i finansijska sredstva kako bi se poboljšali uslovi života svih mještana i ujedno potencijalnim investitorima obezbijedili bolje komunalne sadržaje za ulaganja na ovom prostoru", dodao je Đuričvić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније