Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 09. 2013. 09:20   >>  09:20

SVJETSKI DAN SRCA

Besplatni pregledi u Domu zdravlja

Ljekari Doma zdravlja u Bloku pet, danas će zainteresovanim građanima mjeriti nivo šećera u krvi, krvni pritisak, raditi EKG i pulsnu oksimetriju.

Na taj način će se, kako je saopšteno, ta zdravstvena ustanova i ove godine pridružiti obilježavanju Svjetskog dana srca, koji je posvećen borbi protiv naprasne srčane smrti.

"Danas, od devet do 15 sati, dva izabrana doktora za odrasle, specijalsita interne medicine i medicinske sestre u objektu Doma zdravlja Podgorica u Bloku pet, zainteresovanim građanima mjeriće nivo šećera u krvi, krvni pritisak, raditi EKG i pulsnu oksimetriju", kaže se u saopštenju.

Kako je najavljeno, ljekari će građanima davati savjete o zdravim stilovima života, a dijeliće i edukativne brošure.

Iz podgoričkog Doma zdravlja pozvali su građane da se pridruže obilježavanju Svjetskog dana zdravlja i ujedno provjere svoje zdravstveno stanje.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније