Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

21. 01. 2020. 16:27 >> 06:34

GLAVNI GRAD

Preko 46.000 eura za uređenje kružnih tokova

Podgoričko gradsko preduzeće Zelenilo u prethodnom periodu pejzažno je uredilo tri kružna toka u gradu, saopšteno je iz PG biroa. Radovi su izvođeni na kružnom toku na raskrsnici u ulicama Vojislavljevića i 4. jula, na Jadranskoj magistrali na uključenju Jugozapadne obaliznice, kao i na Jadranskoj magistrali, odnosno na putu ka Aerodromu “Golubovci”.

Vrijednost uređenja ta tri kružna toka iznosi 46.619,53 eura.

Kako je saopšteno, sredstva za uređenje kružnih tokova opredijeljena su iz budžeta Glavnog grada, ali i kroz donacije društveno odgovornih kompanija.

"Kružni tokovi na ovom putnom pravcu koncipirani su tako da daju simboliku samog puta ka moru kroz palme i masline dok se duh Podgorice prožima kroz Morački oblutak. Tako se na kružnim tokovima sa jedne strane u parteru nalazi Morački oblutak i niže biljke- bonsai masline i palme dok je sa druge strane izvršena sadnja višeg sprata biljaka odnosno čempresa na travnjaku", navode iz PG biroa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније