Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

11. 01. 2020. 12:16 >> 12:17
1

SDP ZADOVOLJNA

Za humanu NVO 13 hiljada iz budžeta Ulcinja

Ulcinjska Socijaldemokratska partija (SDP) zadovoljna je što je Skupština Opštine Ulcinj prihvatila amandman koji je predložio odbornik SDP Naser Resulbegović, kojim je u budžetu opštine Ulcinj za 2020. godinu predviđeno izdvajanje u iznosu od 13.500,00 eura, za finansiranje ove aktivnosti NVO „Amaneti“.


Iz SDP-a napominju da je ta NVO posljednjih dana podijelila oko 250 besplatnih obroka.

"Broj podijeljenih obroka zadnjih dana je dostigao brojku od oko 250, što sa jedne strane ukazuje na veličinu i značaj misije koju vrši ova NVO, a sa druge strane o broju onih koji u ovom gradu imaju potrebu za takvu vrstu pomoći", navodi se u saopštenju.

Iz SDP-a su zahvalili članovima Odbora za ekonomiju, finansije i budžet so Ulcinj i predlagaču budžeta.

"Koji ne samo da su prihvatili ovaj već i drugi amandman našeg odbornika, kojim je predviđeno  da se u kapitalnom djelu budžeta, planira iznos od 30.000,00 eura, za izgradnju i uređenje dječijih igrališta. Nadamo se da će ovakvi, pozitivni primjeri prihvatanja dobrih predloga, bez obzira što oni dolaze od opozicionih odbornika postati praksa u radu lokalnog parlamenta i ubuduće", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније