Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Jadran, Objavila: R.B. ]

09. 01. 2020. 21:36 >> 21:42
5

NAJAVA PRAZNIKA

Maskenbal mimoze u Beogradu nakon više od 30 godina

Maskenbal po kojem je čuven hercegnovski Praznik mimoze ove godine će se održati u Beogradu nakon više od trideset godina. Ovaj događaj donijeće duh Jadrana i miris mimoze u glavni grad Srbije 11. januara.

Mimoza, mažoretke, Gradska muzika, maske i novska klapa, Vlado Georgiev i Dragoljub Đuričić nastupiće tokom dvije noći u sali Belwood Wedding Center (Pionirski grad, Košutnjak), javlja Radio Jadran. 

Maskenbal je dio Karavana mimoze kojim se najavljuje 51. Praznik mimoze u Herceg Novom, jedna od najznačajnijih zimskih turističkih manifestacija u regionu. Festival počinje 14. februara u Novom.

Tokom mjesec trajanja Praznika mimoze u Herceg Novom će biti održani brojni zabavni, kulturni, dječiji i sportski programi.

Tradicionalno, Karavan mimoze posjećujući gradove u okruženju poziva što veći broj ljudi da u februaru i martu posjete Herceg Novi. Karavan kreće iz Beograda, potom će u mađarske gradove Segedin i Budimpeštu, a u drugoj polovini ovog mjeseca ide u Niš, Skoplje i Bitolj.

Organizatori Karavana mimoze su Opština Herceg Novi, Turistička organizacija Herceg Novi i Javna ustanova kulture “Herceg Fest”.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније