Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Jadran, Objavila: R.B. ]

08. 01. 2020. 10:42 >> 10:42

ZELENIKA I BIJELA

U planu izgradnja još dvije pasarele u Novom

Hercegnovska uprava planira izgradnju još dvije pasarele - u Zelenici i Bijeloj (Panorama).

Predlozi Odluka naći će se na januarskom skupštinskom zasijedanju, prenosi Radio Jadran.

Podnosilac zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole je Opština Herceg Novi ili drugo lice uz saglasnost Opštine Herceg Novi.

Izradu tehničke dokumentacije obaviće Agencija za izgradnju i razvoj Opštine Herceg Novi, samostalno ili u saradnji sa drugim ovlašćenim licima, pri čemu vodeći projektant (kao i privredno društvo), treba da ima odgovarajuće reference za izradu tehničke dokumentacije za ovu vrstu objekata.

Investitor je obavezan da do podnošenja zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole pribavi Katastar instalacija od nadležnih javnih preduzeća i reguliše sva prethodna pitanja koja se odnose na imovinsko-pravne odnose i pripremne radove za potrebe građenja objekta u Zelenici i Bijeloj.

U Novom već postoji pasarela na magistralnom putu iznad OŠ "Dašo Pavičić" na Toploj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније