Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

06. 01. 2020. 08:18 >> 08:16
2

ČEŠTITKA KAŠĆELANA

"Bogatstvo nije u imanju, nego u sreći bližnjih"

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandra Kašćelana čestitao je Badnji dan i Božić vjernicima i sveštenstvu koji taj hrišćanski praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru.

"Najveće bogatstvo nije u imanju, nego u miru u duši i radosti zbog sreće bližnjih. Božić, taj praznik nad praznicima, uči nas dobroti, ljubavi, praštanju i potrebi da dobro mislimo i da dobro činimo. To je praznik porodice i nade da iznova možemo biti još čovječniji, saosjećajniji i uvijek podrška čovjeku do sebe. Želim vam porodični i lični mir, radost, zdravlje i sreću. Srećan Badnji dan i Božić. Mir Božji, Hristos se rodi“, naveo je Kašćelan.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније