Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

05. 01. 2020. 10:20   >>  10:33

AKTIVNOSTI "ČISTOĆE"

Uklonili 13 vreća otpada sa Skalina

Ekipe podgoričke "Čistoce" redovne aktivnosti u ovoj godini započele su 1. januara, sat nakon ponoći.

"Nakon organizovanog dočeka, grupa radnika bila je angažovana na čišćenju Trga nezavisnosti, a pored radnika bila je angažovana i autočistilica, kako bi ovaj prostor bio detaljno očišćen", saopšteno je iz "Čistoće".

Dodaju da su ekipe su prethodnih dana redovno obavljale i poslove čišćenja uz putne pravce, uz angažovanje mehanizacije redovno je uklanjan otpad oko kontejnera u svim djelovima grada. Pražnjenje kontejnera se, kako navode, obavljalo redovno u tri smjene.

"Grupa radnika bila angažovana i na čišćenju otpada sa prostora Skalina. Ukupno je uklonjeno 13 vreća, uglavnom komunalnog otpada, sa mjesta koja su bila dostupna za prilaz radnika", saopšteno je iz "Čistoće". 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније