Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

03. 01. 2020. 20:54   >>  20:52 6

ČESTITKA LIBERALA

Cetinje je centar državnosti i opstanka

Cetinje je mjesto iz kojeg se uvijek kretalo i Cetinje je mjesto kojem smo u svakom vremenu dužni da se vraćamo. Ovaj grad imaće bezrezervnu podršku liberala i Liberalne partije u svakom iskoraku i pravcu koji će značiti poboljšanje kvaliteta života njegovih ljudi i održiv razvoj te ekonomski standard, navodi se u čestitki ove partije povodom 4. januara, Dana osnivanja prijestonice.

"Ovaj dan simboliše i početak uspostavljanja Crne Gore kao istorijske konstante i onoga što jeste njen današnji temelj. Cetinje je bilo stjecište slobode, narodne svijesti i očuvanja klice države koja će izrasti vjekovima nakon uspostavljanja ovoga grada", navodi se u čestitki.

Kroz te vjekove, kako su poručili, Cetinje je zaslužilo eptitet centra crnogorske državnosti, kulture, pismenosti i opstanka, a ono takve osobine nosi i danas na ponos svih nas.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније