Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Infobiro; Objavila: M.M ]

02. 01. 2020. 08:43 >> 08:39
1

ROCK THE NEW YEAR

Bajaga i Hladno pivo zabavljali Kotorane i goste

U Kotoru na Trgu od oružja sinoć su u sklopu novogodišnjeg muzičkog programa nastupili Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo i Light Under The Black Mountain.

Kotor je i u prvoj noći 2020. godine pokazao da je grad dobre muzike - bendovi Bajaga i Instruktori, Hladno pivo i Light Under the Black Mountain nastupili su na Trgu od oružja u okviru druge večeri festivala "Rock New Year".

Okupljeni su na početku večeri uživali uz izvedbu članova bluz-rok grupe Light Under the Black Mountain. 

"Kotor je uvijek sjajan domaćin, mada je matična baza grupe u Kotoru. Od svih crnogorskih gradova, publika u Kotoru ubjedljivo najbolje reaguje na rokendrol", kazao je gitarista Radovan Čeprnić.

Nakon pank-rok grupe Hladno pivo, na binu su došli članovi kultnog rok sastava Bajaga i instruktori. 

"Bilo je mnogo lijepo, ja dugo nisam svirao u Kotoru, a naročito dugo nisam svirao za novogodišnje praznike. Ovo je jedan mnogo lijep prostor, divna publika i jedan rokerski doček Nove godine. Po mom ukusu, mislim da je ovo najbolji doček u Crnoj Gori ove godine", poručio je frontmen sastava Momčilo Bajagić za agenciju Infobiro Montenegro.

Turistička organizacija Kotor već treću godinu zaredom organizuje festival "Rock New Year", a koncept festivala obuhvata širok spektar podvrsta rock muzike, uz uključivanje regionalnih izvođača, kao i zastupljenost lokalnih bendova, a pod sloganom „Kotor – grad dobre muzike“. Podsjetimo, oni su sinoć organizovali rokenrol doček Nove godine, gdje su Partibrejkersi, Lačni Franz i VIS Tetra uveli su okupljene građane i turiste u Novu 2020. godinu.

"Doček u okviru manifestacije 'Rock New Year' koji se po treći put održava u Kotoru opravdao je očekivanja i organizatora, publike, i izvođača. Raduje nas da smo kao grad uspjeli da slavimo na ovaj način, da je sve prošlo u najboljem redu uprkos pirotehnici, alkoholu i velikoj gužv", rekla je direktorica TO Kotor Ana Nives Radović.

 

"Bilo je mnogo lijepo, ja dugo nisam svirao u Kotoru, a naročito dugo nisam svirao za novogodišnje praznike. Ovo je jedan mnogo lijep prostor, divna publika, i jedan rokerski doček Nove godine. Po mom ukusu, mislim da je ovo najbolji doček u Crnoj Gori ove godine. Svima bih prvo poželio puno zdravlja, sreće i ljubavi, a za ostalo - neka se snađu sami", rekao je Bajaga.

U četvrtak 2. januara za dobar štimung zaduženi su Sergej Ćetković i kotorska The grupa.

Organizator novogodišnjeg muzičkog programa je Turistička organizacija opštine Kotor.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније