Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

infobiro.tv [ Objavila: R.P. ]

01. 01. 2020. 09:34 >> 09:33
2

PRAZNIČNI SPEKTAKL

U Baru doček uz Džinovića, dobar provod i večeras

Nekoliko hiljada ljudi na Trgu Vladimira i Kosare u Baru, Novu godinu je dočekalo uz pjesmu Harisa Džinovića i Akademiju. Tokom dana nastupa Etno zora, večeras Gula i Katapult.

"I ove godine Turistička organizacija Bar u saradnji sa Opštinom Bar potrudila se da napravi jedan bogat, kulturno - umjetnički program i brojne druge aktivnosti koje su usmjerene na najmlađe, ali u fokusu su kao i svake godine ostali koncerti na otvorenom" saopštili su iz Turističke organizacije.

Novogodišnji program nastavljen je uz barsku grupu Akademija sa kojom je nastupila Marija Brajović "koja je doprinijela jednom novom, neobičnom zvuku, koji do sad publika nije imala prilkike da čuje od njih".

Program se nastavlja i danas u istom prazničkom duhu, najavljuju iz TO.

"U 13 sati nastupa Etno grupa Zora. To su već tradicionalni zvuci na koje su naši sugrađani navikli, a našim gostima, koji nas rado posjećuju, to je još jedan način da pokažemo što je to što Bar ima da ponudi kada je u pitanju muzička scena", rekao je direktor TO Bar Emil Kukalj.

On je najavio nastavak prazničkog spektakla i u večernjim satima, kada će publiku zabavljati dobro poznati Gula i Katapult.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније