Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

30. 12. 2019. 14:03   >>  14:27 1

U NASELJU LOVANJE

Djevojčica stradala u požaru

Dvoipogodišnja djevojčica stradala je u požaru u romskom naselju Lovanje,na dijelu kotorske opštine, saznaje TVCG nezvanično iz Uprave policije.

Kako je saopšteno požar je lokalizovan i uviđaj je u toku. Požar je izbio jutros oko 10 i 45.

Prema nezvaničnim informacijama Radija Tivat u baraci se nalazilo više odraslih osoba i djece, koji su uspjeli da se izvuku iz jake vatre, ali je, nažalost, nesrećna djevojčica ostala u krevetu gdje je spavala. Po izjavama očevidaca, zbog dima i jake vatre nisu uspjeli da dođu do djevojčice. Prema kazivanju žitelja do požarfa je došlo zbog uključene grijalice.

Vatra koja je zahvatila baraku površine oko 100 kvadrata nevjerovatnom brzinom pretvorila se u buktinju i dim zbog jakog sjevernog vjetra koji i dalje duva i koji je proširio vatru na veliku površinu sa otpadom sekundarnih sirovina.

Prema riječima komandira Službe zaštite i spašavanja Zorana Barbića poziv su primili u 10:45, a na teren izašli za 3,30 minuta kada je već baraka bila zahvaćena velikom vatrom i ništa se nije moglo učiniti. U gašenju je učestvovala kompletna jedinica SZS Tivat, DVD Krtoli, DVV, vatrogasci sa aerodroma i SZS Kotor, sa 13 vozila i 40 vatrogasaca, Hitna pomoć Tivta i Kotora, Komunalna policija Kotor i radnici kotorskog Komunalnog.

Požar je stravljen pod kontrolu nešto prije 12 sati, a kotorski vatrogasci su i dalje na terenu i natapaju opožareno područje s obzirom da i dalje izbija gust dim.

Na požarište je izašao predsjednik opštine Tivat Siniša Kusovac, a nakon njega stigao je i predsjednik Kotora Željko Aprcović.

Uviđaj je, uz asistenciju kotorske i tivatske policije, obavio državni javni tužilac Siniša Milić koji je rekao da za sada ne mogu dati informaciju jer istraga još traje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније