Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 12. 2019. 22:07 >> 22:08

ZAPOSLENI MINISTARSTVA PROSVJETE

Uručili poklone đacima prvacima

Zaposleni Ministarstva prosvjete uručili su poklone đacima prvacima OŠ "Božidar Vuković Podgoričanin".

Paketiće prvacima OŠ „Božidar Vuković Podgoričanin“ u ime zaposlenih Ministarstva prosvjete danas su uručile portparolka Milica Lekić, predsjednica sindikata Ministarstva Vesna Gajević i savjetnica Milica Petković. Dio paketića uručen je i kroz donaciju Glavnog grada, NVO Help i drugih subjekata. Uručenje je organizovano na novogodišnjoj priredbi koju su priredili učenici ove škole, uz pomoć svojih nastavnika.

Dodjelu već tradiocionalno organizuje kolektiv Ministarstva. Primarni cilj je svakako uljepšavanje praznika najmlađima, ali i podizanje svijesti o važnosti dobrovoljnih akcija i društveno korisnih aktivnosti.

"Drago nam je da je naš kolektiv, skromnim doprinosom, uljepšao praznike djeci. Istovremeno, i mi smo imali priliku da uživamo u divnom programu. No, vjerujem da je ovdje najvažnije da ovo nije veliki napor naših zaposlenih, a da njime ipak šaljemo veliku poruku djeci i društvu u cjelini, a to je da su potrebe drugog i potrebe zajednice važne", rekla je Lekić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније