Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

18. 12. 2019. 15:40   >>  15:40

ISTAKNUTA SARADNJA SA EUROJUST-OM

Stanković se sastao sa ambasadorom Holandije

Vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković razgovarao je danas u Državnom tužilaštvu sa ambasadorom Kraljevine Holandije u Srbiji Žil Bešur Pluhom, koji boravi u službenoj posjeti Crnoj Gori.

"Tema razgovora bili su rezultati koje su Državno tužilaštvo i Tužilački savjet ostvarili u prethodnom periodu, posebno sa aspekta pregovaračkog procesa Crne Gore sa Evropskom Unijom", saopšteno je iz Kabineta vrhovnog državnog tužioca.

Kako se navodi, posebno je istaknuta uspješna saradnja Državnog tužilaštva sa Evropskom jedinicom za pravosudnu saradnju (EUROJUST) koja ima sjedište u Hagu.

"Sagovornici su se saglasili da će i u narednom periodu nastaviti sa uspješnom saradnjom, na obostrano zadovoljstvo", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније