Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O. Z. ]

15. 12. 2019. 22:18 >> 23:25
7

SAUČEŠĆE MARKOVIĆA

"Leković dao život za svoju zemlju"

Premijer Duško Marković izrazio je saučešće porodici ubijenog policijskog službenika Milutina Lekovića.

"Upućujem najdublje saučešće porodici Leković čiji je sin, suprug, brat i otac preminuo nakon ranjavanja na dužnosti. Pamtićemo Milutina kao hrabrog policajca i dobrog čovjeka koji je dao život za svoju zemlju. Briga o njegovoj porodici ljudska je obaveza i dužnost Vlade", naveo je Marković.

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić kazao je da se Milutun Leković dokazao kao dobar policajac i čovjek.

MUP će čuvati uspomenu na hrabrog kolegu

Nuhodžić je istakao da je dužnost policije da štiti granice, građane, njihovu imovinu i javni red i mir i da se izbori sa svim bezbjednosnim izazovima.

"Crnogorska policija obavljajući te zadatke pokazuje odlične rezultate i zavrjeđuje respekt društva. MUP će se s pijetetom sjećati Milutina Lekovića, čuvati uspomenu na odvažnog, hrabrog i plemenitog kolegu koji je izgubio život na dužnosti i pružiti svu pomoć njegovoj porodici", poručio je Nuhodžić.

Podsjetimo, Službenik granične policije Milutin Leković (41) preminuo je večeras od posljedica ranjavanja nakon pucnjave koja se dogodila u centru Igala danas oko 14 sati.

Kako se sumnja, njega je iz vatrenog oružja, sa zadnjeg sjedišta policijskog automobila, ranio jedan od troje kosovskih državljana koji su privođeni jer nijesu posjedovali identifikaciona dokumenta.

Nakon ranjavanja policajca kosovski državljani su pobjegli, ali su oko 17 sati uhapšeni u Sutorinskom polju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније