Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

15. 12. 2019. 17:53 >> 17:52

CDPR

Besplatno savjetovalište za odvikavanje od pušenja

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR), zbog velikog interesovanja, organizovaće u ovoj godini još jedno besplatno savjetovalište za odvikavanje od pušenja.

"Vrijeme u kojem će se održavati časovi u našem Savjetovalištu poklapa se sa nastupajućim blagim danima, tj. božićnim i novogodišnjim praznicima,pa je to još jedan razlog da časovi budu besplatni, a istovremeno se prijavi što više duvanskih zavisnika. Svih ovih godina želja CDPR-a je bila,a i dalje je, da što više pušača, kako u Podgorici, tako i cijeloj Crnoj Gori ostavi duvan i pušenje, a time sačuva svoje, kao i zdravlje svojih najbližih", navodi se u saopštenju.

Tretman po kojem se koji radi na odvikavanju od pušenja u CDPR-u, je metod profesora iz SAD-a Vejn Mek Farlanda i traje sedam dana tj. poredpripremnog časa sadrži još pet časova odvikavanja od pušenja.

"To je metod koji kod nas, u regionu, ali i u cijelom svijetu daje najbolje rezultate kod problema ostavljanja duvanskih proizvoda", poručuju iz CDPR-a.

Zainteresovani za tretmane odvikavanja od pušenja mogu se prijaviti svaki dan u 18 sati od ponedjeljka 16. do petka 20. decembra 2019. na broj telefona 069 530 666.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније