Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

14. 12. 2019. 10:22   >>  10:34

ZA DJECU GRATIS VIKENDOM

Zimski red vožnje ekoloških brodova od sjutra

Kompanija Bella Boka od nedjelje, 15. decembra, uvodi zimski red vožnje javnog transporta na moru i hibridnim brodom Gracijanom povezaće, dva puta dnevno, najveće gradove u zalivu – Herceg Novi, Tivat i Kotor.

Kako je saopšteno iz te kompanije, prvi polazak iz Tivta za Herceg Novi biće sa Pina u devet ujutro, dok će se u suprotnom pravcu sa Škvera krenuti u deset ujutro.

“Prvi polazak iz Tivta za Perast i Kotor biće u 11 časova, a iz Kotora u drugom smjeru od 12 sati i 15 minuta sa stanice u Gradskom parku. Drugi polazak iz Tivta za Herceg Novi biće u 13.45, a iz Herceg Novog će se polaziti u suprotnom smjeru sat kasnije. Posljednji polazak iz Tivta za Perast i Kotor biće u 15.45, a iz Kotora u suprotnom smjeru od 17 sati”, navode u Bella Boka.

Od Tivta do Novog karta će koštati četiri eura, od Novog do Perasta pet, a od Kotora do Novog šest i po eura, dok će od Kotora do Tivta putnici moći da stignu za pet eura.

Uz zimski red vožnje, novogodišnje iznenađenje za najmlađe

“Tokom naredna tri vikenda, u sklopu novogodišnjeg programa u Tivtu, klizališta i Bazara, svake subote i nedjelje do kraja 2019. naša Gracijana voziće besplatno djecu u pratnji roditelja od Herceg Novog, Perasta i Kotora do Tivta”, dodaju u kompaniji.

Napominju da besplatne karte za djecu važe samo u pratnji roditelja, dok su za starije članove porodica cijene karata iste kao i za ostale putnike.

“Kao što smo više puta saopštavali, za narednu ljetnju sezonu planiramo da našu flotu pojačamo sa dva do tri nova ekološka broda sa najmodernijom tehnologijom i novim stanicama koje ćemo utvrditi nakon detaljnih analiza, osluškujući sugestije lokalnog stanovništva”, poručuju iz firme Bella Boka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније