Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

09. 12. 2019. 09:10 >> 09:15

KOVAČEVIĆ OCIJENILA

Veoma uspješna godina za Danilovgrad

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević kazala je da je 2019. godina bila veoma uspješna za tu lokalnu samoupravu, te da je urađeno čak i više od planiranog.

Ona je u Jutarnjem programu RTCG istakla da je izvršenje budžeta na današnji dan više od 105 odsto, a da je kapitalni budžet izvršen više nego prošle godine u iznosu od 30 odsto.

"To dovoljno govori da smo itekako vodili računa da sve započete projekte privedemo kraju i da neke od značajnih projekata za grad započnemo. Ovo je bila godina finansijske konsolidacije, redovno smo izmirivali obaveze prema državi, lične dohotke, vratili dugovanja koja smo imali", rekla je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније