Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Dnevne novine, Objavio: I. P. ]

05. 12. 2019. 07:13 >> 07:12
7

IZ DELTA SITIJA

Tužilaštvu dostavljen snimak incidenta

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici juče su saslušani novinar Dana Vladimir Otašević i službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Mladen Mijatović, akteri incidenta koji se dogodio prekjuče u šoping centru Delta siti u Podgorici, a tužilaštvu je, uz njihove izjave, dostavljen i video-snimak na kojem je zabilježen događaj, prenose Dnevne novine.

 

Prema pisanju Dana, tjelohranitelj biznismena Zorana Ćoća Bećirovića napao je u utorak oko 16 časova Otaševića, udario ga, psovao i prijetio mu u namjeri da ga spriječi da fotografiše Bećirovića, koji je bio u društvu višeg državnog tužioca Miloša Šoškića.

Kako je Dnevnim novinama saopšteno iz policije, novinar Otašević je oko 17 časova došao u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica i podnio prijavu protiv nepoznatog lica za uvrede i drsko ponašanje.

Nakon toga je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Služebnik MUP-a Mijatović se ubrzo sam javio policiji i dao izjavu o događaju.

Nadležnom tužilaštvu uz izjave aktera incidenta dostavljen je i video-snimak na kojem je zabilježen događaj, nakon čega će dežurni tužilac odlučiti da li u tim radnjama Mijatovića ima elementa krivičnog djela ili prekršaja.

Kako je Otašević izjavio u policiji, dana 3. decembra oko 15.55 časova, nalazio se u TC Delta siti, kada je na prizemlju uočio Bećirovića, koji je bio u društvu tužioca Miloša Šoškića.

“Kako sam kao novinar Dana objavio više tekstova o Bećiroviću, smatrao sam za medije interesantnim da propratim činjenicu da je Bećirović, protiv kog je ranije podnijeta prijava tužilaštvu, u društvu tužioca Šoškića”, kazao je Otašević policiji.

Nakon što je Bećirović sa Šoškićem izašao iz prodavnice za prodaju telefona, Otašević je krenuo da ih slika. U tom trenutku prišla mu je osoba koja je bila u društvu Bećirovića i Šoškića i napala ga. Napad je prestao kada je Bećirović kazao tjelohranitelju da postoje kamere te da će se to riješiti.

Navodno, Šoškić nije reagovao tokom napada.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније