Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 09. 2013. 16:01 >> 16:17
4

DONIRAĆE JOŠ

Humani dobitnik sedmice na Lotou

V.S. iz Bara, koji je 13. septembra dobio „sedmicu“ u igri na sreću „Loto 7 od 33“, donirao je 7.623 eura djeci sa posebnim potrebama. Lutrija Crne Gore donaciju je dopunila do 10.000 eura.

V.S. je, podsjetimo, ostvario dobitak od 177.623 eura. Kako navode u saopštenju iz Lutrije, odlučio je da iznos preko 170.000 eura, odnosno 7.623 eura donira u humanitarne svrhe.

Dobitnik je danas, u prostorijama Lutrije Crne Gore, prilikom potpisivanja protokola o transferu novca izjavio da   “svaki život vidi kao lutriju, da mu je životno geslo da je ruka koja daje negdje gore i uvijek iznad ruke koja uzima“ i da se on lično neće zaustaviti na ovom humanom djelu.

Precizirao je da je ovo  samo jedan od sličnih gestova koje ima namjeru da sprovede, odnosno da će od ostvarenog dobitka izdvojiti još novca u humanitarne svrhe.

Iz Lutrije Crne Gore, koja je pozdravila ovaj humani gest Baranina, navode da je, u igrama na sreću koje ta kompanija organizuje, bilo i dobitnika koji su ostvarivali i desetostruko veće nagrade, a nijesu ovako postupili.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније