Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

02. 12. 2019. 14:24   >>  16:41

UPRAVA POLICIJE

Slijedi zahlađenje - vozači, oprez!

Kako se u narednim danima u Crnoj Gori očekuje zahlađenje iz Uprave policije apeluju na vozače, da uz dodatan oprez i strpljenje, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu. Upozoravaju vozače da na put ne kreću bez propisane zimske opreme, obavezne za putnička i teretna motorna vozila.

Shodno najavama Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju da se u narednim danima na području Crne Gore očekuje zahlađenje i promjena vremenskih uslova, koji mogu biti nepovoljni za odvijanje drumskog saobraćaja, iz Uprave policije skreću pažnju vozačima, da najavljena meteorološka situacija, može dovesti do otežanog odvijanja saobraćaja, smanjene vidljivosti, ali i zastoja i vanrednih prekida u saobraćaju, pa i povećanog broja saobraćajnih nezgoda.

"Saobraćajna policija će, kroz pojačano prisustvo i mobilnost na najfrekventnijim saobraćajnicama i kritičnim dionicama puta, nastojati da preventivnim aktivnostima doprinese nesmetanom i bezbjednom odbijanju saobraćaja, ali i pojačanom kontrolom učesnika u saobraćaju, posebno u dijelu posjedovanja zimske opreme, na putnim pravcima gdje je takva oprema obavezna u zimskim uslovima (snijeg, led ili poledica)", kazali su iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније