Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 11. 2019. 22:32 >> 22:38
2

BIJELO POLJE

Odbornici DPS-a donirali plate Albaniji

Odbornički klub Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Opštine Bijelo Polje odlučio je da svoje mjesečne plate doniraju ugroženima nakon razornih zemljotresa u Albaniji.

"Povodom zemljotresa koji je pogodio naše susjede u Albaniji, solidarišući se sa svim građanima u ovom, po njih, teškom momentu Odbornički klub DPS-a u lokalnom parlamentu Bijelog Polja odrekao se mjesečne odborničke nadoknade i koju će donirati našim susjedima u vidu simbolične pomoći", piše se u saopštenju.

Navode i da su se toj inicijativi, koja je potekla od predsjednika Savjeta mladih DPS BP i odbornika u lokalnom parlamentu, Miloša Vajića, osim odbornika DPS-a, pridružili i predsjednici Opštine i Skupštine.

"Ovim potezom poslata je poruka da se Opština Bijelo Polje solidariše sa svim državama u okruženju koje zadese elementarne nepogode, kao što se to desilo i 2014. kada su susjednu Srbiju zahvatile velike poplave, i kada je opština Bijelo Polje takođe uputila značajnu pomoć i pružila podršku", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније