Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 09. 2013. 08:29 >> 08:35

DUŠEVNI BOLOVI

Slava Šćekić: Tužićemo Vladu

Sestra ubijenog policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića, Slavica Šćekić najavila je da će podnijeti tužbu protiv države Crne Gore, Vlade i Ministarstva prosvjete zbog odbijanja Vlade da prihvati inicijativu da Policijeka akademija u Danilovgradu nosi ime po njenom bratu.

 

Tužbu će, kako je saopštila Danu, podnijeti tokom sljedeće sedmice, zbog duševnih bolova koje je porodica pretrpjela, jer im je data lažna nada da će inicijativa biti prihvaćena.

„Odbijajući Vlada je djelovala suprotno cilju koji je naznačila na portalu „Glas građana” i nije radila u interesu građana iako je navela da joj je to cilj. Vlada nije radila ni u interesu policijskog funkcionera koji se borio protiv organizovanog kriminala i u toj borbi je lišen života. Duševni bolovi i patnja porodice Šćekić znatno su uvećani i zbog činjenice što su joj prilikom prikupljanja potpisa pojedini službenici davali lažnu nadu da će peticija biti prihvaćena. Štaviše, bilo je i nagovještaja da ne bi trebalo da se prikupljaju potpisi, jer se unaprijed zna da je to završena stvar i da će Policijska akademija nositi ime po mom bratu“, rekla je Šćekić, dodajući da je Slavoljubova porodica pretrpjela nepravdu i doživjela duševne bolove.

Prema njenim riječima duševni bolovi su prouzrokovani odbijanjem inicijative da se Policijskoj akademiji dodijeli ime Šćekića, a nepravda se može vidjeti iz saopštenja da je Vlada unaprijed znala da to neće odobriti, ali je dozvolila da porodica prikuplja potpise i uzaludno se nada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније