Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 11. 2019. 10:53 >> 10:52
2

OTPUTOVALI JUTROS

CG vatrogasci pomažu kolegama u Albaniji

Vatrogasci iz Tivta, Kotora i sa Cetinja krenuli su jutros na ispomoć kolegama u Albaniju nakon jučerašnjeg razornog zemljotresa.

"Tehničko vozilo SZS Tivat sa dva člana posade i kompletnom opremom. Logistički tim SZS je opremio ekipu za put. Srećno kolegama!", objavili su Tivatski Vattrogasci na svojoj Fejsbuk stranici.

I kotorski vatrogasci sujutros u 7 sati pošli za Albaniju.

"Iz Službe zaštite i spašavanja Kotor kreće jedna posada sa tehničkim vozilom na pružanje pomoći stradalom Draču", saopšteno je iz Kotora.

Kao dio nacionalnog tima za spašavanje iz ruševina sa Cetnja su krenula dva pripadnika cetinjske Službe zaštite i spašavanja.

Kako prenosi Cetinjski list, riječ je o vatrogascima Igoru Jovićeviću i Arseniju Đonoviću koji su, prema riječima komandira Službe zaštite i spašavanja Peđe Moštrokola, obučeni za ovakve situacije i ostaće u Albaniji do daljnjeg.

"Oni su dio nacionalnog tima, formiranog na osnovu odluke Vlade Crne Gore, a koji čine pripadnici svih službi zašite i spašavanja u Crnoj Gori i Direktorata za vanredne situacije MUP-a. Kreću jutros u devet sati iz Podgorice, zajedno sa ostatkom tima", kazao je Moštrokol.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније