Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 09. 2013. 11:07 >> 11:09
3

IMAJU PROJEKTE

Pozitivna: Bićemo vlast u Podgorici

Pozitivna Crna Gora, koja će uskoro biti u prilici da donosi odluke na nivou grada, ponudiće plan i realizovati projekte koji će Podgoricu učiniti funkcionalnijim i ljepšim mjestom za život za sve njene građane, ustvrdio je član GO Pozitivne Predrag Nikolić.

„Kroz naše projekte, kojima se planira izgradnja podzemnih garaža na adekvatnim pozicijama, jasnom organizacijom gradskog prevoza i biciklističkih staza, Dan bez automobila bi za Podgoricu mogao postati uobičajena svakodnevnica“, naveo je Nikolić.

On, u saopštenju za javnost, tvrdi da ono što Podgorica može, a na čemu službe grada ne rade, jeste sređivanje stanja u gradu po svim osnovama– sređen i upotrebljiv gradski prevoz, uža zona grada bez automobila u mirovanju i realizacija projekta biciklističkih staza, grad u kojem će trotoare koristiti pješaci i grad čije zelene površine neće služiti kao divlji parkinzi.

„Za razliku od vlasti koja se samo razmahuje izjavama da Podgorica poprima obrise metropole, iako po definiciji to ne može da bude, Pozitivna ima rješenje apsolutno primjenljivo za grad, koji ima mogućnosti da bude bolje mjesto za život i jednako dostupan i otvoren za sve njegove građane“, zaključuje Nikolić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније