Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 09. 2013. 09:25 >> 09:30

PREKIDI SAOBRAĆAJA

Nastavljena sanacija tunela u Platijama

Na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, zbog rekonstrukcije tunela dva, četiri i deset, saobraćaj se svakodnevno obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 sati, od 14 do 16 i od 23 do tri sata.

Radovi na rekonstrukciji ovih tunela počeli su prvih dana proljeća, da bi, zbog turističke sezone, bili prekinuti polovinom juna.

Sada se nastavljaju završni poslovi na hidroizolaciji unutrašnjosti tunela, kako bi saobraćaj kroz kanjon Platije bio bezbjedniji i usklađen sa evropskim saobraćajnim standardima.

Radove na rekonstrukciji tunela finansira Direkcija za saobraćaj kao dio ukupne modernizacije magistralnog puta od Podgorice do Kolašina.

Prethodnih godina je izgrađeno više kilometara „trećih traka“, a sanirano je i nekoliko tunela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније