Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

21. 11. 2019. 13:59   >>  15:41 2

JANOVIĆ

Preko 170 hiljada eura za 6 fiskulturnih sala

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici dala saglasnost Ministarstvu sporta i mladih za realizaciju novih 6 projekata unapređenja sportske infrastrukture.

U pitanju je adaptacija fiskulturnih sala u OŠ „Jovan Tomašević“ iz Bara, OŠ „Njegoš“ iz Kotora, OŠ „Petar Dedović iz Plava, OŠ „Milorad Musa Burzan“ iz Podgorice kao i OŠ „Donja Ržanica“ i „Vuk Karadžić“ iz Berana u ukupnom iznosu od 171.700 eura.

Ministarstvo sporta i mladih je od početka svog rada definisalo oblast sportske infrastrukture kao jedan od ključnih prioriteta imajući u vidu značaj navedene oblasti za stvaranje preduslova za bavljenje sportom. U konkretnom slučaju, ulaganjem u školske fiskulturne sale djeci se stvaraju bolji uslovi za realizaciju časova fizičkog vaspitanja a sportskim organizacijama koje koriste te sale adekvatni uslovi za razvoj novih talenata.

Podsjećamo da je Ministarstvo sporta i mladih podržalo izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje 43 sportske sale i terena u 20 opština.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније