Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 11. 2019. 19:05   >>  19:12

PLUŽINE

Projektom podstaknuti zapošljavanje u tekstilnoj industriji

Projekat "Povećanje mogućnosti zapošljavanja za tekstilnu i turističku industriju na području prekogranične saradnje", koji bi trebalo da podstakne zapošljavanje u privrednim granama koje imaju jasnu potražnju na tržištu, predstavljen je danas u Plužinama.

Vrijednost projekta je  277.013 eura od čega 85% finansira EU a kofinasiranje korisnika je 15%. Period implementacije projekta je 18 mjeseci sa početkom od 08.juna 2019.

Projekat se realizuje u okviru IPA programa prekogranične saradnje Srbija i Crna Gora 2014 -2020 , sa ciljem da se poboljša prekogranična saradnja Crne Gore i Srbije. Program se sufinansira iz Instrumenta za petpristupnu pomoć II ( IPA II ) Evropske unije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније