Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

20. 11. 2019. 09:44 >> 09:44

ĐUKANOVIĆ ČESTITAO

Malo koji grad se dinamično razvijao kao Tivat

Nema puno gradova koji se mogu podičiti tako dinamičnim i svestranim razvojem, kao što je to slučaj sa Tivtom, ocijenio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki povodom Dana opštine.

 

"Njegujući tradicionalne mediteranske kulturne i arhitektonske vrijednosti i prateći najsavremenije turističke i ugostiteljske trendove, Tivat je zasluženo zauzeo visoko mjesto na listi brzo rastućih i visokokvalitetnih turističkih destinacija", navodi Đukanović.

U vremenu prosperiteta naše države nakon obnove njene nezavisnosti, kroz proces učlanjenja u NATO i napredak ka članstvu u EU, Tivat je, kaže on, zahvaljujući mudrosti svojih građana i gradske uprave, bezrezervno podržan od Vlade Crne Gore, dobro iskoristio raspoložive prilike i danas predstavlja vjerodostojnu ilustraciju ukupnog razvoja i napretka zemlje.

"Započeti i planirani projekti, prije svega u saobraćajnoj infrastrukturi i turizmu, koji imaju za cilj proširenje i dalje kompletiranje ponude Tivta, garant su još bolje dogledne budućnosti grada", istakao je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније