Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

17. 11. 2019. 08:20 >> 08:21

UPOZORENJE MUP-a

Moguć porast vodostaja Zete

Zbog najavljenog planskog ispuštanja vode iz akumulacije HE Perućica, Direktorat za vanredne situacije MUP-a procijenjuje da danas i sjutra može doći do naglog podizanja vodostaja rijeke Zete i dodatnog ugrožavanja stambenih, poljoprivrednih i drugih objekata.

"Imajući u vidu navedeno, kao i najavljene nove intenzivne padavine u narednim danima, upozoravaju se građani koji posjeduju materijalna i ostala dobra neposredno uz rijeku Zetu, da pažljivo prate nivo rasta ove rijeke i da na vrijeme podignu stvari na bezbjedan nivo od plavljenja i na taj način zaštite svoju imovinu" navodi se u saopštenju.

Direktorat za vanredne situacije MUP-a i službe zaštite i spašavanja su u pripravnosti sa svim svojim raspoloživim kapacitetima, nastaviće da u kontinuitetu prate situaciju na ugroženom području i shodno potrebama reaguju.

"Naglašavamo da je ovo saopštenje dio preventivnih aktivnosti i redovnih procedura u ovakvim okolnostima", poručuju iz Direktorata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније