Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

14. 11. 2019. 15:40 >> 15:44

VELJOVIĆ O TAKMIČENJIMA

Uspjesi službenika najbolja slika Uprave policije

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je danas primio službenika Sektora specijalne policije Sašu Vujoševića koji je na Svjetskim policijskim igrama „International police sports union", održanim u Milanu krajem septembra osvojio drugo mjesto u praktičnom streljaštvu i srebrnu medalju.

Vujošević se duži niz godina bavi praktičnim i preciznim streljaštvom – pištolj velikog kalibra i u ovoj disciplini je ostvario niz značajnih uspjeha, preko 200 osvojenih medalja i pehara, kako na domaćim, tako i na inostranim takmičenjima.

Veljović je pohvalio radne i sportske rezultate Vujoševića.

„Cjelokupni rezultati koje postiže Saša Vujošević najbolja je afirmacija Uprave policije i kvalitetna prezentacija naše službe i države“ , kazao je direktor Uprave policije.

Istakao je da podrška mendžementa neće izostati kada je riječ o praktikovanju i usavršavanju sportskih disciplina.

„Zbog primjenljivosti praktičnog streljaštva u sistemu vatrene obuke pripadnika, Saša Vujošević je svoja iskustva i znanja sticana na mnogim takmičenjima, kao i u procesu pripreme za takmičenja, prenosio na ostale pripadnike Sektora specijalne policije, tokom izvođenja različitih tipova borbenih gađanja”, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Podsjećaju da su na ovom prestižnom takmičenju u Italiji učestvovala još četiri službenika, tri iz Sektora Specijalne policije i službenik iz Sektora granične policije, u disciplinama džudo, džiu – džic i trčanju na 10km.

“Službenik SSP Marko Gušić je u džudou takmičenju u kategoriji „-73kg" osvojio je 3. mjesto i bronzanu medalju. Pripadnica SSP Tamara Đurđevac u džudo takmičenju u kategoriji „-63kg", osvojila je 5. mjesto.  Pripadnik SSP Dejan Vukčević u džiu-džicu, „Ne-waza" (borba u parteru), u apsulutnoj kategoriji osvojio je 3. mjesto i bronzanu medalju dok je službeni Sektora granične policije Dragoljub Koprivica u trčanju na 10 kilometar u konkurenciji od 80 takmičara, osvojio je 24. mjesto”,navodi se u saopštenju.

Sastanku je prisustvovao i pomoćnik direktora za Sektor specijalne policije Zoran Tomčić, a iz čijeg sastava dolazi najveći broj službenika sa ostvarenim sportskim rezultatima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније