Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

09. 11. 2019. 16:05 >> 16:04
7

ISPRED SKUPŠTINE

Novi protest majki u utorak

Novi protest bivših korisnica naknada za majke sa troje i više djece biće održan u utorak u 13 sati, ispred Skupštine Crne Gore.

Predstavnica bivših korisnica naknada, Željka Savković, kazala je da će u sklopu protesta biti organizovana i protestna šetnja, prenosi portal Vijesti.

Ona je pitala da li je potrebno išta više dodati poslije svih afera koje potresaju Crnu Goru u posljednje vrijeme.

"Toliko podijeljenih stanova, kredita i ko zna čega još da bi se oduzelo stečeno pravo majkama korisnicama naknade. Koliko ljudski um mora da bude zamračen da smisleno uradiš najveći zločin, na najranjivijoj populaciji u Crnoj Gori poslije djece, oduzevši im pravo na život", navela je Savković.

Ona je istakla da majke ne ćute i neće ćutati.

"Hoćemo naše stečeno pravo koje imaju i poslanici, sportisti, kulturni radnici i vlasnici kockarskih aparata", naglasila je Savković.

Ona je pozvala građane da se pridruže majkama u utorak u 13 sati, ispred Skupštine.

"Da svi zajedno pošaljemo poruku da nećemo dozvoliti šta su naumili. Da nas žive sahrane", rekla je Savković.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније