Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

09. 11. 2019. 08:15 >> 08:14

DOBILI ODOBRENJE

Vakcine u domovima zdravlja početkom sedmice

Firma Farma lab, koja je dobavljač vakcina protiv gripa, dobila je od Agencije za ljekove i medicinska sredstva odobrenje za isporuku i vakcine će se početkom sedmice naći u crnogorskim domovima zdravlja, piše Pobjeda.

Vlasnik firme Vladimir Nikaljević rekao je da imaju sve papire, ali da još ne znaju “kako će se organizovati”.

“Očekujem da će početkom sedmice vakcine biti u domovima zdravlja”, naveo je Nikaljević.

On je pojasnio da se radi o najboljoj četvorovalentnoj vakcini, visokog kvaliteta i da je razlog kašnjenja isključivo do proizvođača, koji je dao objašnjenje da je potražnja za ovim vakcinama u svijetu velika.

Iz Instituta za javno zdravlje ranije su rekli da očekuju isporuku vakcina narednih dana i da do sada nije laboratorijski potvrđen slučaj obolijevanja od gripa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније