Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

07. 11. 2019. 20:03 >> 20:01

SDP CETINJE

Obezbijediti novac za dječija igrališta i laptopove za osnovce

Kako je u pripremi budžet Prijestonice za 2020. godinu SDP je danas Prijestonici Cetinje podnio inicijativu da se u budžetu predvide sredstva za aktivnosti od značaja za djecu i mlade.

"Smatramo da dobru praksu izgradnje dječiih igralista treba nastaviti i za ovu namjenu opredijeliti najmanje 20.000,00 eura u 2020. godini. Na taj način se stvaraju uslovi za izgradnju dječijih igrališta i na drugim lokacijama u gradu, kao i na seoskom podrucju u skladu sa potrebama", saopštio je Odbornički klub SDP-a.

Kako se navodi, inicijativom je zahtjevano i da se budžetom za 2020. godinu planira nabavka laptopova za sve učenike zavrsnih razreda osnovnih škola sa područja Cetinja.

"Vjerujemo da nije potrebno isticati koliko bi ova aktivnost bila važna za dalje osnaživanje ovih mladih ljudi, njihovo informatičko opismenjavanje i dalje obrazovanje. Za ovu namjenu je neophodno opredijeliti cca 30.000 eura. Očekujemo da će navedena sredstva biti planirana u budzetu za 2020. godinu i da ćemo time pokazati punu odgovornost prema buducim generacijama", kažu u SDP-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније