Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: M.M ]

29. 10. 2019. 06:26 >> 06:26

UNIVERZITET CG

Konkurs za doktorske studije, slobodna 72 mjesta

Konkurs za upis na doktorske studije Univerziteta Crne Gore (UCG), u drugom roku, u akademskoj 2019/20. godini, za 72 mjesta, raspisan je danas.

Predsjednik Centra za doktorske studije UCG Predrag Miranović kazao je da će konkursom biti raspisano preostalih 72 mjesta na studijskim programima organizacionih jedinica, koja nisu popunjena u prvom roku.

Pravo prijave na konkurs imaju kandidati koji su stekli diplomu akademskog naziva magistra iz odgovarajuće oblasti nauka/umjetnosti, odnosno akademsku diplomu regulisanih profesija nakon stečenih najmanje 300 ECTS kredita.

"Visina naknade za studiranje za studente koji upišu doktorske studije u ovoj studijskoj godini iznosi hiljadu EUR po semestru, za sve studijske programe, a na osnovu Odluke Upravnog odbora UCG", kazao je Miranović.

Upis je na konkurentskoj osnovi, u skladu sa prosječnom ocjenom na prethodnom nivou studija, nakon sprovedenog postupka rangiranja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније