Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

27. 10. 2019. 11:27   >>  12:25 4

KAPISODA

Šund nažalost godinama vaspitava mlade

Predsjednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Petar Kapisoda kaže da je za njega poražavajuće kada vidi da djeca po cio dan gledaju u telefone. Prava je sreća, kaže, vidjeti danas dijete koje se uspješno bavi sportom.

“Neki rijaliti šou vaspitava generacije i taj po meni srbijanski šund, nažalost, godinama vaspitava generacije. Mislim da ima jedan određeni broj djece koja vole i koja su predodređena za sport”, naveo je Kapisoda, gostujući u Jutarnjem programu TVCG.

On misli da su djeca sa ovih prostora čak i fizički dominantnija i kako dodaje treba ih stalno usmjeravati da se bave sportom.

“Opasno je ovo doba i izazovi su veliki. Sreća je vidjeti djete koje je uspješno u sportu”, navodi Kapisoda.

On ističe da među mladim rukometašima i rukometašicama ima talentovane djece.

Rukometni savez stipendira njih osam, a Kapisoda se nada se da će taj broj biti i veći.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније