Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

20. 10. 2019. 19:11   >>  19:08 1

CDPR

Savjetovaće studente kako da prestanu sa pušenjem

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) nakon uspješno završenog Savjetovališta za odvikavanje od pušenja za srednjoškolce - maturante, koje je održano tokom septembra, organizuje Savjetovalište za studente.

“Povod organizovanja našeg dobro poznatog I izuzetno korisnog besplatnog Savjetovališta za odvikavanje od pušenja, za studente - pušače koji su zainteresovani da prestanu sa konzumiranjem duvanskih proizvoda i žele da ostave cigarete, je smanjenje broja uživalaca duvanskih proizvoda na univerzitetima u Crnoj Gori i obilježavanje 18. godina rada CDPR-a”, navodi se u saopštenju.

Časovi su besplatni jer je želja, CDPR-a da što više studenata - pušača u Crnoj Gori ostavi pušenje.

“ Naglašavamo da je po Zakonu o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda koji je stupio na snagu prije dva mjeseca, ali i prvog od prije petnaest godina, pušenje potpuno zabranjeno u školskim i vaspitnoobrazovnim ustanovama, što se nažalost u našoj državi - Crnoj Gori ne poštuje.”

Tretman traje sedam dana tj. pored pripremnog časa sadrži pet časova odvikavanja od pušenja. Način odvikavanja od pušenja po kojem se radi je metod američkog profesora Vejn Mek Farlanda, koji svugdje u svijetu daje najbolje rezultate kod problema odvikavanja od pušenja.

“Zainteresovani za tretmane odvikavanja od pušenja mogu se prijaviti od ponedjeljka do petka (21 - 25. Oktobar 2019.) u 18 sati na telefon CDPR-a 069 530 666,kako bi nakon dogovora sa polaznicima bili održani predviđeni časovi u kancelariji CDPR-a u KIC-u „Budo Tomović” u Podgorici.”

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније