Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

16. 10. 2019. 20:52   >>  20:50

POTPISAN SPORAZUM

Praksa za učenike Ekonomske škole i u MJU

Učenici Srednje ekonomske škole "Mirko Vešović" od danas će moći da obavljaju praksu u Ministarstvu javne uprave. To je regulisano Sporazumom o saradnji između ove dvije institucije, koji su potpisali ministarka javne uprave Suzana Pribilović i direktorica škole Dijana Vujačić.

"Sporazumom će se obezbijediti učenicima izvođenje praktične nastave u Ministarstvu, a prateći obrazovne programe iz oblasti prava i ekonomije. Učenici će biti u mogućnosti da steknu iskustvo iz oblasti prava i ekonomije spajajući teoriju i praksu", kazala je Pribilović.

Ona je dodala da je ovo dobra prilika da se usavršavaju u svojim strukama i samim tim ulažu u znanje, koje je najveći potencijal i da jednog dana i rade u javnoj upravi.

"Vrata Ministarstva javne uprave su vama i vašim kolegama širom otvorena, posebno imajući u vidu da ste svi vi, potencijalno, sjutra i službenici ovog ministarstva. Nadam se da će ovo biti lijepa saradnja koja će vam koristiti", poručila je ministarka učenicima.

Vujačić je napomenula da su ciljano izabrali ovo ministarstvo, jer su upoznati sa njegovom efikasnošću i kvalitetom rada.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније