Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z ]

16. 10. 2019. 12:05   >>  16:04

PROJEKAT SA CEROVOM I RTCG

Rekonstrukcija dva zdravstvena objekta do kraja godine

U okviru projekta ''Za ljepše zdravstvene ustanove'', koji je predviđen Memorandumom o saradnji između Ministarstva zdravlja, Radio Televizije Crne Gore i Kompanije "Cerovo", biće rekonstruisana dva zdravstvena objekta do kraja godine.

To je dogovoreno na sastanku ministra zdravlja Kenana Hrapovića sa menadžmentima kompanije "Cerovo" i RTCG.

"Na ovaj način način ste pokazali ozbiljan i odgovoran odnos, kako prema svom poslu i kompaniji, tako i njenom imidžu, ponašajući se u skladu sa standardima društveno odgovornog poslovanja i vodeći računa o sredini u kojoj živite i radite i osluškujući potrebe društva, države i sistema", istakao je Hrapović.

Izvršni direktor kompanije "Cerovo" zahvalio je Ministarstvu zdravlja i zaposlenima u zdravstvenom sistemu na odličnoj saradnji, koja je i rezultirala idejom da se projekat nastavi, i u narednoj godini.

Nataša Baranin iz RTCG istakla je da će i dalje nastaviti da medijski prate i podržavaju ovaj projekat i na taj način skrenu pažnju na ovu važnu temu, s ciljem da ova saradnja podstakne i druge kompanije na sličan čin.

Iz Ministarstva zdravlja navode da je cilj saradnje, koja je počela u julu 2018, bio je da se kroz realizaciju zajedničkih aktivnosti obezbijede kvalitetniji uslovi za rad i pružanje usluga u zdravstvenim ustanovama.

Podsjećaju da je do sada u okviru projekta urađena sanacija, adaptacija i rekonstrukcija Klinike za Ortopediju i traumatologiju KCCG, Doma zdravlja Mojkovac i Bar, zdravstvene stanice Vladimir i Opšte bolnice Pljevlja, u ukupnom iznosu od 51 hiljadu eura.

"Naglašavam da je kompanija Cerovo uložila 17.5 hiljada više od plana na početku projekta, što izuzetno poštujem i na čemu im izražavam zahvalnost u ime zdravstvenog sistema", saopštio je ministar zdravlja Kenan Hrapović i zahvalio Televiziji Crne Gore koja je obezbijedila vidljivost projekta kroz kontinuirano medijsko praćenje.

Hrapović je podsjetio da je centar našeg zdravstvenog sistema pacijent, a da je ovaj projekat renoviranja i adaptacije pomogao da se u zdravstvenim objektima i pacijenti i ljekari osjećaju udobnije i komotnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније