Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

16. 10. 2019. 08:41   >>  08:41

DRUGI UPISNI ROK

Na magistarske studije prijavilo se 30 kandidata

Na 17 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore, za akademsku 2019/2020. godinu, prijavilo se još 30 studenata za magistarske studije.

"Po osnovu konkursa za upis na magistarske studije Univerziteta Crne Gore u II roku, za akademsku 2019/20. godinu, na 17 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore za samofinansirajuća mjesta prijavilo se ukupno još 30 studenata", navode iz UCG.

U prvom roku, kako su istakli, na svim jedinicama, ukupno je upisano 297 studenata.

"Upisna procedura je u toku i biće završena danas. Nastava na magistarskim studijama je počela 7. oktobra", saopštio je UCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније