Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG, Objavila: J.B.Č. ]

15. 10. 2019. 10:33 >> 10:39

EPCG DOBILA

Za dva mjeseca 12 prigovora za naknadu štete

Za dva mjeseca, od kada postoji Uredba o naknadama štete u slučaju nestanka struje, snabdjevaču je do sada podneseno svega 12 prigovora, kazala je Milica Knežević iz službe za energetsko-tehničke poslove u Regulatornoj agenciji za energetiku gostujući u Jutarnjem programu TVCG.

Ona je navela i na koji način garađani mogu da se žale na kvalitet isporučene električne energije.

"Ukoliko kupac smatra da je predmet nekvalitetna isporuka ili snabdijevanje električnom enegrijom po nekom od kriterijuma koji su definisani pravilom, on ima mogućnost da se, bez obzira da li je u pitanju usluga koju pruža operator distributivnog sistema, operator prenosnog sistema ili sam snabdijevač, na jednom mjestu može da se obrati, a to je snabdjevač - Elektroprivreda Crne Gore. To je prva adresa. Mehanizam je napravljen tako da postoji princip 'jednog šaltera'. Kupac može da se obrati snabdjevaču podnošenjem prigovora, moguće je podnijeti prigovore u svim predstavništvima Elektroprivrede Crne Gore", kazala je Knežević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније