Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

12. 10. 2019. 10:52   >>  11:47

VLADIMIR VLAOVIĆ

Pričati strani jezik je najljepši osjećaj na svijetu

Dvadesetjednogodišnji Vladimir Vlaović student Međunarodnog fakulteta za menadžment i turizam Vatel na UDG-u prethodnih mjeseci boravio je na tromjesečnoj praksi u prestižnom hotelu u Kaliforniji. Talentovani Mojkovčanin govori 12 jezika.

U Jutarnjem programu TVCG on je na 12 jezika kazao da su Crnogorke najljepše žene na svijetu.

"Kada pričate strani jezik to je najljepši osjećaj na svijetu", ističe Vladimir.

U Kaliforniji je kaže radio u hotelu Ritz Carlton, gdje mu je glavni menadžer bio iz Turske. U tom hotelu je radio na šest pozicija i sreo mnoge poznate zvijezde.

“Tu sam sreo mnoge poznate ličnosti, kao što su Kim Kardašijan, Dženifer Lopez, Riki Martin Silvester Stalone”, kaže Vlahović.

Najizazovniji posao mu je kaže bio rad u kol centru hotela. Bio je i u Holivudu gdje je jedan poznati producent uradio intervju sa Vladimirom.

"Zadovoljan sam svojim uspjesima, ali želim i da napredujem dalje”, zaključio je Vladimir, kojem je prvi cilj da završi fakultet, a nakon toga želi da nešto promijeni u crnogorskom turizmu.

“Želim da donesem inovacije u crnogorski turizam”, zaključio je Vladimir.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније