Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.P. ]

12. 10. 2019. 10:28 >> 10:32
1

VLADA

Za novi objekat Specijalne policije 7 miliona

Kako bi unaprijedila uslove smještaja i rada pripadnika Sektora specijalne policije, Vlada Crne Gore će iz Kapitalnog budžeta investirati sedam miliona eura.

Projektom je predviđeno rušenje postojećih starih objekata koji se nalaze u podgoričkom naselju Zlatica i izgradnja novog kompleksa za potrebe pripadnika Sektora specijalne policije, koji će u njemu imati sve neophodne uslove za boravak i rad, saopšteno je iz Vlade.

Između ostalog, kako se navodi, planirani su administrativni centar, smještajni i sportski objekti, garaža i drugi sadržaji.

Ugovor o realizaciji ovog projekta potpisali su Uprava javnih radova i podgorička kompanija "Čelebić", kojoj je posao povjeren kroz postupak javnih nabavki.

Iz kabineta premijera podsjećaju da je o potrebi ulaganja u policiju, nedavno je govorio i predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković.

"Na Kolegijumu Uprave policije, povodom Dana unutrašnjih poslova, premijer Marković je rekao da je Vlada veoma svjesna da samo kadrovski i tehnološki osposobljene bezbjednosne službe mogu adekvatno odgovoriti tim izazovima. Dodao je i da Vlada neće štedjeti niti zakidati na stvaranju najboljih mogućih uslova za funkcionisanje policije, već naprotiv", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније