Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

12. 10. 2019. 08:46 >> 09:07

ZA 9 MJESECI

Prijavljen nestanak 131 osobe, nema otmica

Za devet mjeseci ove godine prijavljen je nestanak 131 osobe. Službenici uprave policije pronašli su 123, a za osam osoba se i dalje aktivno traga, saopštio je za TVCG Saša Đurović, rukovodilac potražne djelatnosti u Sektoru kriminalističke policije.

On kaže da su porodični problemi najčešći uzrok nestanka ili odlaska od kuće.

"Do sada nijesmo imali slučajeva otmice", kaže Đurović i dodaje da su među uzrocima odlaska od kuće i oni emotivni i finansisjki, ali i psihosomatski.

“Policijski službenici u Crnoj Gori odmah nakon dobijene prijave o nestanku neke osobe preduzimaju mjere i radnje radi pronalaska”, kaže Đurović

To ipak nije praksa policija u regionu, gdje se čeka da prođe 24 ili 48 sati.

“Potraga za nestalim osobama nikad ne zastarijeva već se obnavlja sve do konačnog ishoda, pronalaska osobe ili beživotnog tijela”, ističe Đurović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније